High-Tech Industry Park Craiova găzduiește, în prezent,  firme din diferite domenii de activitate, aproximativ 93% dintre societățile care au ales acest parc industrial pentru a se dezvolta având capital doljean, potrivit directorului Ionuț Pîrvulescu.

Conducerea High-Tech Industry Park Craiova consideră că alegerea făcută de firmele din Dolj confirmă faptul că acest parc industrial și-a atins scopul pentru care a fost înființat.

Astfel, 41 dintre firmele care funcționează în HTIP Craiova au capital doljean, iar celelalte trei, capital românesc.

CITEȘTE ȘI: DOLJ | La Cârcea va funcționa cel de-al 63-lea serviciu de evidența persoanelor din județ

„Ne bucurăm că am putut să le oferim rezidenților noștri condițiile necesare pentru ca aceștia să-și poată dezvolta afacerile, aici, acasă. Faptul că peste 90% dintre ei sunt firme locale, din județul Dolj, înseamnă că parcul, cu ajutorul Consiliului Județean Dolj și cu cel al Primăriei Craiova, a reușit să își îndeplinească scopul de a încuraja business-urile locale și de a crea noi locuri de muncă pentru doljeni. Continuăm să conlucrăm pentru a le oferi cele mai bune condiții de dezvoltare societăților care ne-au ales pentru a le fi casă”, a declarat directorul High-Tech Industry Park Craiova, Ionuț Pîrvulescu.

În prezent, parcul industrial cu o suprafață totală de 27,63 ha este ocupat la capacitate maximă, având atât investiții finalizate, cât și în curs de finalizare.