În fiecare zi de vineri, fiecare dintre noi se gândește cu nerăbdare la weekend, la momentele petrecute cu familia, cu prietenii, sau poate chiar cu noi înşine.

Indiferent de ce alegem pentru liniștea noastră, important este să ne dorim să fim relaxaţi, optimiști, plini de viaţă și mulțumiți de ceea ce putem oferi…lor și nouă.

Dacă reușim să ne trezim mai devreme, să ne bucurăm de ceea ce ne oferă priveliștea de la fereastră, toate urmate de un mic dejun sănătos, de o cafea bună și poate de puțină mișcare….ziua se anunță una plină de energie.  

Pentru un plus de încredere în noi, dacă ne îmbrăcăm cu ceva nou, poate cumpărat și lăsat într-un raft al dulapului, nu vom da greș! Este cunoscut faptul că egiptenii şi chinezii antici foloseau cromoterapia, puterea culorilor de a vindeca şi de a transmite emoţii.

La fel de important este să facem acel ceva drăguţ pentru noi. Să recitim un fragment dintr-o carte, să ascultăm melodia preferată, să scriem mesaj unui amic despre care nu prea mai știm nimic, să zâmbim celui care ne-a livrat mâncarea…astfel ne vom simți mai bine și întreaga zi ne va fi cu mult peste așteptări.

CE ÎNCERCAȚI ASTĂZI?