În bucătăria Mihaelei, astăzi, cotletul și usturoiul verde au dat startul gătitului. Aromat și musai ușor pregătit, Miha a ales…

COTLET CU SOS DE ROȘII

Ce ne trebuie?

200 grame cotlet, o legătură usturoi verde, 50 ml ulei și 200 ml sos de roșii.

Cum pregătim?

Tăiem cotletul felii, îl asezonăm cu sare și piper, îl prăjim pe ambele părți, în cei 50 ml de ulei.

Atenție, când îl întoarcem pe cea de-a doua parte, presărăm și usturoiul tăiat mărunt.

Acoperim cu un capac, tigaia, pentru 10 minute. Dacă nu lasă suficientă apă, picurăm puțină.

După 10 minute, turnăm sosul de roșii și mai lăsăm încă 5 minute să se pătrundă aromele.

Dăm gustul final cu sare și piper, apoi servim cu poftă!

POFTĂ BUNĂ!