Telefonul mobil nu mai funcționează? Piese de înlocuire second-hand sau noi? Este una dintre întrebările la care ar trebui să primim cel mai bun răspuns pentru luarea unei decizii corespunzătoare.

Alegerea depinde de tipul de telefon, de ceea ce își dorește persoana care întâmpină această problemă, totul în urma unei discuții SINCERE cu reprezentantul unui service GSM.  

„Dacă facem referire la produsele Apple, în special la Iphone-uri, cel mai bine este să montăm piese swap originale, sunt piese second-hand, dar ca noi, provenite din dezmembrarea unor telefoane/produse cu diferite defecte care nu mai pot fi reparate. În ultimele luni, Apple pune la dispoziție piese originale noi, dar la prețuri destul de ridicate. În acest caz, rămâne alegerea clientului ce fel de piese dorește să folosim pentru repararea telefonului său. La Samsung, de exemplu, se pot achiziționa, direct de la producător, piese originale noi, cu garanție 12 luni”, a menționat Adrian Roșu, reprezentant G Store Mobile Craiova.