Miha a pregătit, astăzi, în bucătăria sa, o altă bunătate. Se face rapid, spune ea și, cu siguranță, rezultatul este pe măsura așteptărilor celei mai mofturoase persoane. Astăzi este despre…

ESCALOP DE VIȚEL CU OREZ BASMATI

Ce ne trebuie?

400 grame vițel, 2 cepe, o cutie ciuperci, 2 linguri de făină, 50 ml ulei, 50 ml vin alb( de care avem în casă, sec, dulce), o crenguță de cimbru, supa în care a fiert carnea.

Cum pregătim?

Fierbem carnea și separat călim ceapa cu cimbru până devine sticloasă.

Când ceapa este gata, punem cele două linguri de faina peste și amestecăm sa nu se prindă.

CITEȘTE ȘI: Simplu și bun în bucătăria Mihaelei | Cotlet cu sos de roșii

Turnam 100 ml din supa rezultată și mestecăm continuu să nu se facă cocoloașe.

În momentul în care începe să se îngroașe, punem carnea și cutia cu ciuperci, lăsăm să fiarbă cinci minute, mestecam cu grija sa nu se prindă sosul și…a venit momentul sa punem vinul.

Din momentul în care am pus vinul, mai lăsăm pe foc aproximativ cinci, șase minute.

Îl servim cu orez, fiert conform instrucțiunilor.

POFTĂ BUNĂ!