Pentru că, astăzi, mămicile se relaxează, nici Miha nu a mai stat în bucătărie. Soluția…comandăm mâncare. Cei din Craiova, o pot face apelând la minunata echipă a Brasseriei 109.  

Indiferent că bei o cafea în această locație, (pe care nu știu cum, dar Mari și Robert o fac senzațională-am mai spus acest lucru), că mănânci prânzul, sau că optezi pentru o salată, mai după-amiază așa, soții Vancea te întâmpină cu un zâmbet pe cinste și, totdeauna, cu o vorbă bună.

Este imposibil, verificând meniul, să nu alegi ceva bun. Prețurile sunt pentru toate buzunarele și, raportat la calitatea bucatelor puse în farfurie, realizezi că există respect pentru clienți.

Așa cum am mai spus, Mari face niște bruschete cu roșii, castravete și avocado sau cu ton, de nu știi ulterior cum să-ți faci timp să te reîntorci în braserie sau să mai comanzi și altădată.

Chifteluțele sau salatele de tot felul, așezate finuț pe diverse „chestiuțe” plăcute ochiului și comestibile totodată, toate acestea se bucură de un real succes.

Iubitorii de dulce au și ei o gamă variată de bunătăți: pavlova, mini pavlova, tartă cu mere, tortulețe, cheesecake(demențial), tiramisu, amandină, gogoși, toate sunt delicioase.   

Pentru a vă bucura de bunătățile pregătite în Brasseria 109, puteți face și comenzi de platouri, de dulce, de salate, de ce-o fi mai bun și mai atent pregătit. Totul pe brasserie109.ro.

CITEȘTE ȘI: Simplu și bun în bucătăria Mihaelei | Escalop de vițel cu orez basmati