Ciorba de pui cu legume proaspete și neapărat dreasă cu zeamă de lămâie, spune Miha, este felul de mâncare care nu ar trebui să ne lipsească. Se face repede, aproape singură, subliniază Mihaela, și astfel nu ne complicăm pregătind-o…  

CIORBĂ DE PUI

Ce ne trebuie?

3 bucăți spate de pui, o legătură ceapă verde, un morcov, un păstârnac, un cartof, un dovlecel, o ceașcă mazăre congelată, o ceașcă teci te fasole congelata, o linguriță de vegeta, o lingura pasta de ardei kapia.

Cum pregătim?

Punem carnea la fiert, spumăm bine de câteva ori, până rămâne limpede.

Adăugăm legumele, mai puțin dovlecelul, linguriță de vegeta și fierbem 20 de minute.

Adăugăm și dovlecelul și pasta de ardei, după care mai fierbem 10 minute.

Dregem cu sare.

Servim cu pătrunjel și neapărat zeamă de lămâie

POFTĂ BUNĂ!

CITEȘTE ȘI: Simplu și bun în bucătăria Mihaelei | Mâncare de urzici