Fasole verde, pulpe de pui dezosate și aromă de usturoi…despre toate acestea a fost, astăzi, în bucătăria Mihaelei care a pregătit…
FASOLE VERDE CU PULPE DEZOSATE
Ce ne trebuie?
1 kg fasole verde congelată, 3 pulpe dezosate, 2 cepe, un morcov, o felie țelină, doi grăunți de usturoi, o conserva roșii tăiate, 50 ml ulei.
Cum pregătim?
Ceapa cu morcovul și țelina se călesc puțin în ulei.
Se pun și pulpele tăiate cuburi, călim împreună câteva minute, mestecând continuu pentru a nu se prinde.
Adaugăm roșiile și lăsăm alte 5 minute la călit. Punem și fasolea, apă cât să acoperim și lăsăm totul la fiert timp de 35 de minute.
Înainte să oprim focul, adăugăm grăunții de usturoi mărunțiți.
Dregem cu sare, piper și mărar proaspăt.
POFTĂ BUNĂ!
CITEȘTE ȘI: Bun și simplu în bucătăria Mihaelei | Ciorbă de pui