Timp de patru săptămâni, începând de astăzi, în municipiul Slatina din județul Olt se va derula „Luna curățeniei de primăvară 2023”.

Reprezentanții Primăriei Slatina anunță că această acțiune este o activitate amplă de salubrizare a străzilor și trotuarelor din localitate.

„Este cea mai importantă acțiune de curățenie în toate cartierele municipiului, care va cuprinde următoarele activități: curățarea rigolelor; măturarea manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor; greblarea zonelor verzi; întreținerea și igienizarea cursurilor de apă; ridicarea depozitărilor accidentale”, arată reprezentanții Primăriei Slatina.

Acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice (carosabil și trotuare), precum și salubrizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a aleeilor, se vor executa de către operatorul serviciului de salubrizare SC SALUBRIS SA, în tandem cu SC DEZVOLATARE URBANĂ SLATINA SRL.

În cazul apariției precipitațiilor, programul se va suspenda, urmând a fi reluat atunci când starea vremii va permite.

CITEȘTE ȘI: OLT | Joi a început campania de irigat în județ. Culturile de grâu, rapiță, orz și lucernă, primele pe listă