Este una dintre cele mai rapide variante de a avea bunătăți la masă. Ușor de pregătit, atât cotletul de porc, cât și cartofii cu usturoi verde, „fac senzație”…spune Miha.
COTLET DE PORC CU CARTOFI ÎNĂBUȘIȚI
Ce ne trebuie?
400 grame cotlet, 50 ml ulei, 500 grame cartofi, o legatură usturoi verde, două ouă, ridichii, sare, piper.
Cum pregătim?
Cotletul feliat, asezonat cu sare și piper, se pune în tigaia încinsă și îl gătim 20 de minute…10 minute pe o parte, 10 pe cealaltă.
Punem cartofii la înăbușit cu o cană apă, ulei și sare.
După 20 de minute de fierbere la foc mic, punem și usturoiul mărunțit. Mai ținem pe foc alte 10 minute.
Spargem cele două ouă și amestecăm încet.
După două minute, orpim focul și…gata masa!
POFTĂ BUNĂ!