Caravana Terapeutică, primul cabinet mobil de psihoterapie din România, se oprește la Craiova între 17 și 19 martie 2023.

Prima oprire o va face, vineri seara, la Casa cu Tei, unde craiovenii sunt invitați la o serie de workshop-uri și întâlniri cu psihoterapeuți voluntari ai Asociației Enable Emotions, asociația care promovează de peste 5 ani impactul pozitiv al psihoterapiei pentru o viață sănătoasă și împlinită.

„Curioșii și curajoșii pot sta de vorbă cu un psihoterapeut despre procesul psihoterapeutic, beneficiile acestuia, cum să îți alegi un psihoterapeut, de ce funcționează psihoterapia etc. Cei mai curajoși pot completa două chestionare și pot afla care este scenariul lor de viață (mesajele parentale primite în copilărie și modul în care acestea le influențează viața). Cu sprijinul psihoterapeuților locali, cei interesați pot beneficia ulterior de până la 2 ședințe gratuite de psihoterapie”, spun organizatorii evenimentului.

PROGRAMUL ACȚIUNILOR DIN CRAIOVA ESTE URMĂTORUL

ZIUA 1

17 martie 2023, orele 18:30-20:30, workshop Interviu despre tine cu un psihoterapeut, cu Alexandru Bușilă (www.alexandrubusila.ro), fondator Caravana Terapeutică.

Locația: Restaurant Casa cu Tei(în cramă), strada Amaradia 4, Craiova.

Teme abordate:

 Eu în relație cu Fericirea.

Eu în relație cu Valorile și Principiile mele.

Eu în relație cu Ceilalți.

Sesiune de întrebări și răspunsuri.

ZIUA 2 ȘI 3

18 și 19 martie 2023, întâlnire cu psihoterapeuți ai Caravanei Terapeutică, primul cabinet mobil de psihoterapie din România, în Piața William Shakespeare din Craiova (lângă Teatrul Național Marin Sorescu)

Sâmbătă, 18 martie, orele 10:00-19:00

Duminică, 19 martie, orele 10:00-16:30.

Curioșii și curajoșii pot sta de vorbă cu un psihoterapeut despre procesul psihoterapeutic, beneficiile acestuia, cum să îți alegi un psihoterapeut, de ce funcționează psihoterapia etc. Cei mai curajoși pot completa două chestionare și pot afla care este scenariul lor de viață (mesajele parentale primite în copilărie și modul în care acestea le influențează viața).

IMPORTANT. Cei care vor dori, după eveniment, pot beneficia de două ședințe gratuite de psihoterapie oferite de specialiști din Craiova.

CITEȘTE ȘI: Ramona Schenker, psiholog în cadrul Centrului de Oncologie Sfântul Nectarie din Craiova, despre cât de importantă este susținerea morală în cazul pacientului diagnosticat cu cancer