În data de 14 mai, Primăria Municipiului Slatina va organiza o nouă ediție a evenimentului sportiv ,,Slatina City Run”, autoritățile anunțând că au început înscrierile în vederea participării la această acțiune.

Evenimentul sportive are două probe, cross și semimaraton.

La această competiție se pot înscrie toți amatorii de cros și semimaraton din municipiul Slatina și nu numai, cu vârsta de minim 18 ani împliniți la momentul înscrierii în concurs.

Începând de astăzi, înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/40/register

Înscrierile online se vor face până la data de 12 mai inclusiv, iar cele de la fața locului, respectiv în data de 14 mai, se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.

Înscrierea și participarea la acest concurs, NU presupune achitarea unei taxe!

Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs. De asemenea, vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive Slatina City Run din data de 14 mai pe site-ul: www.primariaslatina.ro.

„Vă reamintim că locurile la acest concurs sunt limitate, respectiv 250 de locuri pentru proba de cross (7 km) și 100 de locuri pentru proba de semimaraton (21 km), iar participanții se pot înscrie doar la o singură probă, cross sau semimaraton”, informează Primăria Slatina.