Peste 10 zile își va deschide porțile, la Craiova, Târgul de Paște, eveniment ce se va desfășura, anul acesta, în Parcul Nicolae Romanescu.

Autoritățile locale au demarat acțiunile privind amenajarea, astăzi fiind duse în parc primele căsuțe care vor găzdui comercianți și meșteri populari.

În privința numărului de căsuțe, comercianți sau artizani care vor ajunge la Craiova, Primăria Craiova spune că încă nu poate oferi date cu privire la acest aspect. Vom reveni cu informații când autoritățile le vor comunica.

„Vizitatorii Târgului de Paște de la Craiova sunt invitați, anul acesta, într-un univers magic și plin de culoare, în jurul foișorului fanfarei din Parcul Romanescu, unde vor fi întâmpinați de personaje de poveste, dar și de comercianții care își vor desfășura activitatea în căsuțe de lemn, unele fiind unicat, create special, pentru eveniment, de artiști și sculptori renumiți”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Târgul de Paște va fi deschis zilnic, între orele 12.00 – 20.00, cu posibilitate de extindere a programului, și va oferi o varietate de produse tradiționale, de la ouă încondeiate și produse de patiserie, la produse de artizanat și suveniruri.

De asemenea, sunt așteptați și producători locali cu produse bio și tradiționale, oferind ocazia de a redescoperi gastronomia și produsele autentice ale Olteniei.