În bucătăria Mihaelei s-a pregătit, astăzi, felul acela de mâncare pe care mama sau bunica îl reușesc de fiecare dată. Miha a aflat și ea secretul rețetei și a făcut…
VARZĂ CU CARNE DE RAȚĂ
Ce ne trebuie?
500 grame de carne de rață, o jumătate varza murată, un morcov, o ceapă, o jumătate ardei gras, o legătură mărar, cimbru, o cană roșii cuburi, 50 ml ulei.
Cum pregătim?
Punem carnea la fiert, îi dăm un clocot și aruncăm apa.
Separat, punem legumele la calit, adăugăm, cimbrul, mărarul tocat și varza, acoperim totul cu o cană de apă.
Când dă în clocot, punem și carnea, acoperim cu apă și lăsăm la fiert o oră.
Adăugăm și roșiile, lăsând să mai fiarbă alte 30 de minute.
La final, dregem cu sare și mărar proaspăt.
POFTĂ BUNĂ!