Fiecare dintre noi este învățat, încă de mic, că atunci când ți se face o fotografie…trebuie să zâmbești. Poate pe acest lucru s-a bazat și ministrul Marcel Boloș, altfel nu înțeleg de ce râzi, chiar și pentru foto, când știi că pachetele alimentare „cu care te tragi în poză” (bine…nu înțeleg nici de ce se impune o astfel de acțiune) ajung în cămara unor familii nevoiașe.

Este un trend acum cu aceste pagini de socializare, sunt și eu de accord cu el, dar mare preț aș pune…pe ce aleg să postez, mai ales dacă aș fi ministru.

Boloș, ministrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, a fost sfătuit prost sau i-a fost aleasă o poză nu tocmai inspirată pentru a ne anunța că începe distribuirea acestor produse alimentare.

Acesta mai spune că programul este un real succes, că totul este roz și că…Doamne ajută…românii se descurcă pentru masa de Paște. Oare?!

CITEȘTE ȘI: Sume importante de bani pentru împăduriri. Autoritățile, asociațiile, unitățile economice și chiar cetățenii doljeni pot accesa astfel de fonduri