Pentru fiecare dintre noi, fie că suntem persoane fizice, fie că avem o firmă și trebuie să avem grijă de spațiul unde ne derulăm activitatea, spălatul covoarelor, curățarea canapelelor, a saltelelor sau a mochetelor, poate deveni o corvoadă…și oricum nu ne vor ieși niciodată așa cum ne dorim. O firmă care asigură astfel de servicii complete, cum este Dr. Clean Carpet din Craiova, ne poate rezolva problema.

Cu maximă responsabilitate și atenți la fiecare detaliu…așa trebuie lucrat cu fiecare produs pe care clientul ni-l aduce la spălătorie, sau pentru care ne deplasăm noi la domiciliu sau sediu de firmă, spune Darius Bolovan, antreprenorul în vârstă de 37 de ani, care a gândit conceptul Dr. Clean Carpet din Craiova.

„Dispunem de o dotare tehnică performantă si ecologica ce permite indepartarea in profunzime a prafului, a petelor din textura covorului, precum si garantarea pastrarii calitatii tesaturii si a prospetimii culorilor. Toate substantele de curatare folosite sunt non-toxice, neinflamabile si nu constituie nici un pericol pentru copii, persoanele alergice sau pentru animalele de companie”, spune antreprenorul din Craiova.

Cei care dispun de timp, pot duce personal covorul la spălătorie, tariful fiind în acest caz de 10 lei/mp, iar dacă se face ridicare de la domiciliu, tariful este de 12 lei/mp.  

Deplasări la domiciliu

Ceea ce este şi mai grozav este faptul că echipa Dr. Clean Carpet se deplasează și la domiciliu pentru o curățare ca la carte a mochetei, care poate este lipită de podea și nu poate fi dusă la spălătorie, a saltelei de pat sau a canapelei. Aşadar, apelând la cei de la Dr. Clean Carpet, economisim timp, iar canapeaua, salteaua sau mocheta vor arăta excepțional.

Totodată, mai spune Darius Bolovan, echipa sa poate asigura astfel de servicii și la sediul diferitelor firme, inclusiv în sălile de evenimente.

„Ne-am adaptat serviciile la cerinţele actuale. În momentul de faţă, pentru clienţii HORECA, echipa noastră devine cel mai de încredere partener. Ei nu mai depun niciun efort şi au timp pe care să îl petreacă în orice fel, stabilind poate următorul eveniment sau obiectivele în domeniul în care activează”, completează antreprenorul.

Un alt avantaj important oferit de o spălătorie specializată este că aceasta poate să înlăture orice urmă de mirosuri care s-ar fi putut imprima de-a lungul timpului. Se întâmplă frecvent ca o mochetă, un covor, o canapea sau o saltea să reţină mirosul de fum sau transpiraţie chiar şi după spălarea obişnuită. Toate aceste aspecte își găsesc rezolvare, spune Darius, în cadrul unei spălătorii performante.

„De la începutul activității, deviza noastră a fost: clientul pe primul loc!”

În concluzie, o spălătorie de covoare profesională schimbă cu totul spălatul mochetei, covorului, sau curățarea saltelei, a canapelei, așa  aşa cum le ştim noi. Eficienţa este foarte ridicată, iar timpul economisit este de nepreţuit.

Potrivit antreprenorului Darius Bolovan, cele trei reguli după care trebuie să ne ghidăm, când alegem un astfel de serviciu, sunt: cât de rapid oferă serviciile de spălătorie/curățare, cât preţ pun pe clienţi şi cât de repede răspund la plângerile sau întrebările acestora. Pentru că, da, doar o spălătorie de covoare care oferă servicii de o înaltă calitate va avea întotdeauna de câştigat dar şi siguranţa că acel client se va reîntoarce.

Echipa Dr. Clean Carpet poate fi contactată pe Facebook , la numărul de telefon 0767. 997.722 sau direct la sediul spălătoriei: Craiova, strada Râului, nr. 18.