Astăzi, echipajul mixt format din agent principal de poliție Goliciu George din cadrul Poliției oraș Vânju Mare și plutonier adjutant Hancescu Mihai din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți în timp ce efectua serviciul de patrulare pe Calea Severinului din orașul Vânju Mare, într-o stație se autobuz, au observat o poșetă de umăr de culoare neagră.

Cei doi s-au deplasat în stația respectivă și au analizat conținutul genții, găsind printre mai multe bunuri și o carte de identitate pe numele unei femei de 65 de ani, din orașul Vânju Mare.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii, a fost identificată persoana în cauză, fiind invitată la sediul Poliției oraș Vânju Mare pentru a-i înapoia geanta respectivă. Aceasta a relatat echipajului că, din neatenție, așteptând autobuzul, a uitat-o în stație. Femeia le-a  mulțumit  colegilor noștri pentru spiritul civic de care au dat dovadă, întrucât datorită lor și-a recuperat documentele de identitate și banii pe care îi avea în poșetă”, arată IPJ Mehedinți.