Beneficiarii cardurilor de energie care vor să cumpere lemne pentru foc, brichete din rumeguș sau peleți, o pot face, începând de astăzi, și în magazinele Dedeman, între această unitate economică și Poșta Română fiind încheiat un protocol care a devenit activ.

Astfel, posesorul cardului de energie se poate prezenta în magazin, spune că vrea să cumpere lemne pentru foc, brichete sau peleți în baza acestui voucher, i se emită factură și revine cu ea la oficiul poștal.

Angajații Poștei, după ce verifică documentele, fac plata către Dedeman, magazinul luând în cele din urmă legătura cu clientul și stabilind cum ridică marfa.      

„De astăzi, este activ protocolul cu Dedeman. Clienții se pot adresa oricărui magazin Dedeman din țară și pot preciza că doresc plata cu acest card de energie. Protocolul este pentru lemne de foc, peleți, brichete. Clienții vor primi o factură, cu care se vor prezenta la oficiul poștal. După ce Dedeman va încasa banii de la noi, va anunța clienții să vină să ridice marfa sau aceasta va fi livrată conform înțelegerii dintre client si Dedeman”, a explicat Doru Câplea, director Sucursala Regională Craiova C.N Poșta Română.

Pentru cei care doresc lemne pentru foc, nu este Dedeman singura variantă, dar este important să se asigure că furnizorul emite factură și să fie de acord, în baza comunicării cu clientul, să aștepte virarea sumei de bani, după ce Poșta Română verifică documentele.