Un proiect ce presupune asfaltarea unui număr de patru străzi este în derularea, în comuna Braloștița, județul Dolj, strada Oghean prinzând deja contur.

Pe această stradă, în anul 2020, pentru a evita problemele ce apăreau frecvent din cauza inundațiilor, a fost construit un canal betonat.

Anul acesta, se asfaltează strada, terasamentul fiind deja finalizat.  

„Dacă în 2020 a fost rezolvată problema inundațiilor, pe strada Oghean, prin construirea unui canal betonat, acum au fost finalizate lucrările la terasamentul străzii în vederea așternerii stratului de asfalt”, spune edilul comunei, Dumitru Amza.

În acest proiect, în valoare totală de 885.323 de lei, fără TVA, sunt prinse următoarele străzi: Pârâul Vlaica-sat Braloștița, Oghean-Sfircea, Ochișor-Sfircea, Lămâiței-sat Sfircea.

În același timp, potrivit edilului comunei Braloștița, s-a achiziționat serviciul de proiectare pentru asfaltarea străzilor Lalelelor-Braloștița, Vlad Țepeș-Valea Fântânilor, Tapelea-Valea Fântânilor, Mircea cel Bătrân-Ciocanele, Școlii-Ciocanele, Prunișor-Racovița, Codrului-Racovița, Gutuiului-Racovița, proiectul tehnic a fost predat și recepționat, urmând să demareze licitația pentru execuția lucrărilor.