În bucătăria Mihaelei a fost, astăzi, despre varză, kaizer și puțină zeamă de lămâie, în cazul în care iubiți gustul dulce-acrișor. Dacă nu optați pentru lămâie, alegeți…

VARZĂ DULCE CU KAIZER

Ce ne trebuie?

O varză potrivită, o ceapă, 200 grame de amestec legume, o cană roșii tocate, o legătură de mărar, două foi de dafin, o lingură untură, 300 grame kaizer.

Cum pregătim?

Punem ceapa la călit, în untură. Când se înmoaie, adăugăm tocătura de legume și o cana de apă, lăsăm la fiert aproximativ 10 minunte.

După aceea, adăugăm cana de roșii, foiile de dafin și lăsăm să fiarbă 5 minute.

Punem și varza tăiată, adăugăm o cană de apă și punem capacul.

Lăsăm la înăbușit alte 20 de minute. După aceea, mestecăm bine, punem kaizerul și mai lăsăm pe foc alte 20 de minute.

Dregem cu sare și opțional cu o linguriță sare de lămâie, pentru cei care iubesc gustul dulce-acrișor.

POFTĂ BUNĂ!