Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” Craiova recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2023 la unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române.

Sunt disponibile 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani –  județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – județul Suceava.

 Cerererile de înscriere se depun până la data de 05 mai, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriaolteniei.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 15 mai, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova, din municipiul Craiova, str. Alexandru Macedonski, nr. 7, județul Dolj.

Detalii suplimentare se pot obține la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova, telefon 0251.534223.

Anunţul este publicat pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova, www.jandarmeriaolteniei.ro – secțiunea Carieră/Învățământ postliceal.

Pentru mai multe detalii accesați site-urile celor două școli de subofițeri: www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro