Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj va organiza, în data de 12 mai, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă una dintre măsurile active destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă, aflată mereu în atenția Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, spun reprezentanții instituției.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

„Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă interesați, de a cunoște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii profesionale sau, în ultimă instanță, să se orienteze/reorienteze profesional către ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung”, arată un comunicat emis de către AJOFM Dolj.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la această acțiune pot depune situația privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj sau o pot transmite pe adresa de email a instituției ajofm.dj@anofm.gov.ro.

Locația de desfășurare a evenimentului, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenții economici precum și alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul instituției.

Participarea la acest eveniment este gratuită.