Astăzi a fost predat către constructor amplasamentul DN 67D, între Târgu-Jiu și Baia de Aramă.

Vineri a fost semnat ordinul pentru începerea lucrărilor, iar astăzi a fost predat amplasamentul pentru începerea execuției, potrivit directorului DRDP Craiova.

„Este un proiect așteptat de multă vreme de toată lumea, acest drum având un rol important pentru turismul din zonă, pentru că este drumul de acces către multe destinații turistice, fie că vorbim de Hobița, Mănăstirea Tismana sau Băile Herculane”, spune directorul DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț.

Pe acest tronson de drum se va construi un pod nou, se vor reabilita toate podurile de pe traseu, se vor înlocui peste 40 de podețe, se va interveni la infrastructura rutieră, se va asigura scurgerea apelor și la sfârșit se va așterne un covor asfaltic nou.

„Ne-am întâlnit cu toți deținătorii de utilități pentru a lămuri situația utilităților și a stabili persoanele de contact în caz de nevoie, pentru că acest proiect nu trebuie să întârzie nicio zi. M-am deplasat pe amplasament împreună cu antreprenorul și ne-am întâlnit cu autoritățile locale, din comunele tranzitate, pentru a prelua și rezolva din timp eventualele probleme ce pot apărea în timpul execuției. Știu că traficul rutier, pe perioada lucrărilor, se va desfășura anevoios, dar trebuie să înțelegem că altfel nu se poate realiza această lucrare”, a conchis directorul DRDP Craiova.