Medicul Marius Novac, conferențiar universitar doctor la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și șeful Clinicii ATI de la Spitalul Municipal Filantropia, s-a înscris în PSD Craiova, anunță, pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu.

Marius Novac este membru PSD începând de ieri.

„Marius Novac este un medic tânăr de succes și ne bucurăm că, de astăzi, (n.r. luni) face parte dintr-o echipă care a dovedit că pune sănătatea pe primul loc”, a scris Vasilescu în postare.

Luna trecută, mai mulți medici, între care și renumitul doctor ORL Florin Nanu, s-au înscris în PSD.

Între cei care au bătut palma cu social democrații se numără și Andrei Ghiță,  medic specialist pediatru la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în cadrul Clinicii Pediatrie 1.

O adeziune a fost semnată și de către medicul urolog Andrei Drocaș, care este și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

De asemenea, Vlad Piciorea, absolvent al UMF Craiova, Facultatea de Medicină, în prezent medic rezident pneumologie la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și Andra Georgiana Ciuican, și ea absolventă a UMF Craiova, Facultatea de Medicină, tot medic rezident boli infecțioase în cadrul aceluiași spital, au ales să devină membrii PSD.