Conducerea PNL Gorj a decis, în ședința de joi a Biroului Politic Județean, dizolvarea organizației PNL Târgu-Jiu. Primarul Marcel Romanescu a rămas, astfel, fără funcția de președinte.

BPJ-ul PNL Gorj a stabilit ca funcția de președinte interimar al PNL Târgu-Jiu să fie preluată de fostul candidat la președinția Consiliului Județean Gorj, la alegerile din 2020, Iulian Popescu.

„În ședința Biroului Politic Județean de astăzi, 04.05.2023, după o evaluare a activității din ultimele luni, s-a luat decizia dizolvării a 4 organizații locale și numirea unor președinți interimari, până la organizarea alegerilor (Târgu Jiu, Turcinești, Bolboși și Prigoria). PNL Târgu-Jiu este una dintre organizațiile dizolvate, interimatul va fi asigurat de vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu. Principalul motiv care a stat la baza acestei decizii este refuzul explicit și repetat al conducerilor locale de a începe organizarea și întărirea organizațiilor vizate. Modelul de organizare, adoptat prin decizie BPJ în luna ianuarie, a devenit modelul după care se lucrează în toate filialele PNL din țară. Dizolvarea unei organizații locale nu înseamnă și excluderea vreunui membru al PNL Gorj. Conducerea PNL Gorj își dorește ca toți membrii partidului, vechi sau noi, să găsească cea mai bună cale de a lucra împreună pentru atingerea obiectivului pe care ni l-am propus: câștigarea tuturor alegerilor din 2024! Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a transmis un mesaj tuturor colegilor: „Lăsați politica și hai la treabă!” a comunicat PNL Gorj.