Doar 13 din cei 127 de agenți economici contactați de către reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, în vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, au spus „Da”.

Potrivit AJOFM Dolj, până la data de 5 mai, şi-au anunţat participarea 13 agenţi economici.

Din totalul de 899 locuri de muncă pe care aceştia le oferă, 25 sunt pentru persoanele cu studii superioare ( programator, inginer, agent vanzari, analist IT, inginer retele, sef santier etc) şi 874 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare (lacatus mecanic, vopsitor auto, electromecanic, ambalator, femeie de serviciu, cofetar, vanzator, brutar, pariser etc).

„Precizăm faptul că  acestea sunt date preliminarii, iar agentii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Generală Locurilor de Muncă sunt asteptaţi să îşi depună  ofertele privind locurile de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei”, arată AJOFM Dolj.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă una dintre măsurile active destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă, aflată mereu în atenția Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Bursa Locurilor de Muncă va fi organizată vineri, la sediul Casei Tineretului din Craiova, începând cu ora 9.00.