Așezată pe malul Dunării, localitatea Eșelnița din județul Mehedinți este locul unde ajung tot mai mulți turiști. Pentru o evadare de câteva zile, din agitația orașului în care ne desfășurăm activitatea, această zonă devine destinația perfectă. Și pentru ca șederea să fie una fără peripeții, din punct de vedere al cazării, Casa din Golful Dunării este locația ideală.

Proprietatea este situată pe malul Dunării, cu acces direct la apă, la aproximativ 300 de metri de localitatea Eșelnita și doar 5 kilometri de Orșova.

La Casa din Golful Dunării am întâlnit oameni frumoși, gazde extraordinare, persoane care știu clar că succesul în activitatea derulată depinde, cel mai mult, de cât de mulțumit pleacă turistul din locația lor. Și, da, pleacă foarte mulțumit și hotărât să revină în locație.

CITEȘTE ȘI: NOAPTEA MUZEELOR 2023 | Record de vizitatori la muzeele din Craiova

Intrată în circuitul turistic de trei ani, Casa din Golful Dunării pune la dispoziție cinci camere, toate dispunând de baie proprie, televizor și vedere la Dunăre. Patru dintre camere au și balcon propriu. Despre curățenie…nota 10 și parcă, parcă nu ți-ai așeza bagajele în niciun colț al camerei pentru a nu distruge cumva ceea ce găsești acolo.

Totodată, pentru zilele mai reci de toamnă, sau din luna mai, cum se pare că vremea a tot fost în ultimul timp, camerele sunt dotate cu aeroterme electrice menite să ofere confort și o atmosferă plăcută.

Și pentru că toți ne dorim să petrecem cât mai mult timp în aer liber, proprietarii locației au ținut cont și de acest aspect. Astfel, au amenajat, în curte, un foișor cu grătar/ barbeque, un aragaz, un cuptor cu microunde, frigider, filtru pentru cafea, ladă pentru băuturi și veselă.

Pentru că o astfel de evadare impune neapărat și timp petrecut pe malul Dunării, fie pur și simplu la o cafea, fie la pescuit, pontonul de care dispune unitatea de cazare este locul ideal.

„Avem și parcare proprie precum și un ponton de unde puteți admira frumusețea bătrânului fluviu, iar împătimiții de pescuit își pot încerca norocul. De asemenea, curtea este dotată cu o piscină cu cadru metalic și cu sezlonguri unde va puteți bucura de razele soarelui. Împrejurimile sunt mirifice, fiind o zonă unde munții se oglindesc în Dunărea albastră”, spune Erna, propietara locației.

Turiștii care ajung în această zonă nu au voie să rateze plimbările cu șalupa pentru a vizita Cazanele Dunării, Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Mănăstirea Mraconia, pestera Ponicova și grota Veterani.

De asemenea, cei care iubesc drumețiile există trasee turistice cu dificultate medie spre redusă cum ar fi Ciucarul Mic și Ciucarul Mare din vârful cărora vi se deschide o panoramă superba asupra zonei.

Detalii despre tarife găsiți AICI.