Întreținerea și îngrijirea corporală reprezintă acel proces ce face parte din rutina oricărei femei care dorește să aibă grijă de aspectul său. Cum acest pas nu poate fi făcut doar acasă, din varii motive, soluția vine din partea saloanelor care acum dispun de diverse aparate care acționează în dublu scop: frumusețe și sănătate.

Salonul Tineretului, situat în cartierul Craiovița Nouă, pune la dispoziția clienților săi un aparat de întreținere si îngrijire corporală cu șase funcții de reducere a celulitei, drenaj limfatic, remodelare corporală, masaj facial.

Potrivit Andreei Manafu, reprezentanta salonului, acest aparat are mai multe beneficii și se poate utiliza pentru a acționa asupra mai multor zone ale corpului.   

„Acest aparat are multiple beneficii printre care enumerăm: creșterea elasticității pielii, drenaj limfatic, îmbunătățire a circulației sanguine, remodelarea conturului corporal prin arderea țesutului gras, netezirea pielii, diminuarea aspectului de coajă de portocală. Ca zone de tratament avem zona feței, a gâtului si decolteului când vorbim de masajul facial cu radiofrecvență, de zona brațelor, abdomen, coapse când efectuăm celelalte tratamente”, explică reprezentanta Salonului Tineretului, Andreea-Octavia Manafu.  

CITEȘTE ȘI: Casa din Golful Dunării, locația perfectă pentru o evadare din oraș. Acces direct la apă, ponton propriu, camere cu vedere la Dunăre, piscină și foișor complet utilat

Procedurile nu sunt dureroase, iar efectele se observă după două, trei săptămâni.  

„Principalele avantaje ale acestor proceduri sunt timpul redus de execuție, adică 30-40 de minute/ședință, precum și faptul că sunt non-invazive. Cinci din cele 6 funcții ale aparatului sunt nedureroase. De asemenea, efectele se observă după 2-3 săptamâni. În funcție de gradul de afectare a zonelor tratate si al stilului de viață al clientului, tehnicianul recomandă numărul de sedințe”, mai spune reprezentanta salonului.

În privința contraindicațiilor, sunt și persoane care nu pot face astfel de proceduri.  

„O primă contraindicaţie este reprezentată de existenţa materialelor de osteosinteză la persoanele operate pentru fracturi ale membrelor, femeile însărcinate, persoanele cu cardiopatie ischemică, boala neoplazică sau statusul postneoplasm operat, epilepsie”, conchide Andreea Manafu.