Evenimentul „Studenții noștri pot mai mult”, ediția a X-a, va avea loc și anul acesta, miercuri și joi, în Centrul Vechi din Craiova.

Fiecare facultate din cadrul Universității din Craiova va amenaja un stand de prezentare unde își va expune elemente și materiale de promovare care ilustrează specificul activității defășurate la cursuri sau laboratoare.

Studenții și cadrele didactie vor aduce, în fața craiovenilor, roboții viitorului, carturi electrice construite în cadrul proiectelor de la facultate, precum și dispozitive sportive.

Pe parcursul evenimentului vor fi organizate experimente spectaculoase pentru a-i face pe elevi să înțeleagă ce anume vor studia în cadrul specializărilor din cadrul Universității din Craiova.

CITEȘTE ȘI: DOLJ | Plafon pentru analize, CT-uri și radiografii la Spitalul CFR Craiova

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților universității noastre în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

Evenimentul se va desfășura în perioada 24-25 mai 2023, între orele 09:00 – 17:00.

Proiectul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).