Sezonul cald a sosit și mulți dintre noi abia asteptăm sa stăm la soare. Deși iubim soarele la nebunie, în cazul în care nu luăm măsurile adecvate, acesta poate acționa împotriva stării noastre de bine.  

Reprezentana Salonului Tineretului din Craiova, Andreea Manafu, spune că, deși ne umple de energie si de voie bună, soarele poate provoca daune semnificative si de durata pielii noastre.

Mai mult, soarele este unul dintre principalii factori în apariția ridurilor, îmbatrânirii premature și a cancerului de piele.

„Poluarea, radiațiile UV din tot timpul anului, alimentația și stilul de viață fac să apară riduri și pete pigmentare, iar tenul își pierde luminozitatea și fermitatea. Avem nevoie de o rutină adecvată nevoilor tenului, pe care sa o urmăm zilnic pentru a ne proteja tenul. O cremă cu factor de protecție solară va preveni multe daune pe termen lung, menținând fermitatea, suplețea și aspectul uniform al tenului”, spune Andreea.

Fiecare dintre noi  știe că există un întreg ritual antiîmbătrânire pe care trebuie sa îl respectăm pentru a preveni apariția ridurilor și a liniilor fine.

„Trebuie să știm că atunci când vine vorba despre dezvoltarea ridurilor fine, una dintre cele mai eficiente formule este aplicarea cremei cu protecție solară.  Indiferent de tipul de ten și de timpul petrecut în razele soarelui, aplicarea zilnică a SPF-ului precum și vizitele regulate la cabinetul de cosmetic sunt esențiale pentru menținerea sănătății si strălucirii pielii”, mai spune Andreea.

Informații despre cum să avem grijă de tenul nostru sunt peste tot. Este dificil să luăm poate decizia potrivită, motiv pentru care cea mai bună aleghere este să ne îndreptăm către un specialist.

„Toate aceste informații de care acum dispunem pentru îngrijirea tenului într-un mod adecvat pot fi copleșitoare așa că nu ezitați să cereți ajutorul specialiștilor în alegerea celor mai bune produse și metode de îngrijire adecvate fiecărui tip de ten și fiecărei nevoi”, completează Andreea.  

Salonul Tineretului din Craiova dispune și de un aparat care ajută foarte mult clientele în obținerea unui ten frumos și nu numai.

„Acest aparat are multiple beneficii printre care enumerăm: creșterea elasticității pielii, drenaj limfatic, îmbunătățire a circulației sanguine, remodelarea conturului corporal prin arderea țesutului gras, netezirea pielii, diminuarea aspectului de coajă de portocală. Ca zone de tratament avem zona feței, a gâtului si decolteului când vorbim de masajul facial cu radiofrecvență, de zona brațelor, abdomen, coapse când efectuăm celelalte tratamente”, explică reprezentanta Salonului Tineretului, Andreea-Octavia Manafu.  

Procedurile nu sunt dureroase, iar efectele se observă după două, trei săptămâni.