Hârtia, cartonul, plasticul, metalul, sticla nu sunt gunoaie, ci o resursă importantă! Din ele se pot obține noi produse, acesta este mesajul pe care l-au transmis, ieri, peste 100 de copii, în cadrul unei parade a costumelor realizate din materiale reciclabile, eveniment organizat de operatorul de salubrizare al județului Dolj, Iridex.

Cei peste 100 de copii, însoțiți de părinți, bunici și cadre didactice, au arătat, potrivit Iridex, cum  deșeurile reciclabile se pot transforma în cele mai frumoase costume și jucării.

Participanții la acțiune au defilat prin centrul Craiovei îmbrăcați în costumele realizate și astfel au tras un puternic semnal de alarmă cu privire la protejarea mediului înconjurător.

„Mulțumim tuturor copiilor, părinților și cadrelor didactice pentru extraordinara implicare! Mulțumim pentru implicare: Grădinița „Sf Lucia”, Școala Gheorghe Țițeica, Nr.21, Liceul „Tudor Arghezi”, Colegiul Național „Elena Cuza”, Colegiul Național „Ștefan Velovan”, Liceul „Voltaire”, este mesajul Iridex.