Ieri, la Primăria Craiova, a avut loc o întâlnire de lucru în vederea obținerii avizelor necesare autorizației de construire pentru Spitalul Regional Craiova. Olguța Vasilescu a anunțat că licitația pentru primele lucrări ar urma să aibă loc luna viitoare.

Au participat, la discuțiile de ieri, reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS), echipei de proiectare – Asocierea N.K.Y. MIMARLIK MÜHENDISLIK INȘAAT VE TICARET LIMITED ȘIRKETI și SC POPAESCU & CO SRL, Primăriei Municipiului Craiova, Consiliului Județean Dolj, Ministerului Culturii, DSP Dolj, DRDP Craiova, Distribuție Oltenia, Poliția rutieră, Transelectrica, Distrigaz etc.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a menționat că se estimează că licitația pentru prima fază a lucrărilor va fi lansată în luna iulie, anul acesta.

Primul pachet de lucrări  va cuprinde: lucrări de împrejmuire, lucrări pentru relocarea/protecția utilităților, săpătură generală grosieră, acces carosabil temporar, organizare de șantier,  lucrări de mentenanță și supraveghere.