Peisaje de vis, liniște, aer curat, timp petrecut alături de familie și prieteni într-o locație elegantă și cu servicii la înălțime…ce pot să îți dorești mai mult? Clisura Dunării a devenit, în această vară, o destinație foarte căutată și bine fac cei care aleg Vila Ovidiu din Eșelnița. Aici, proprietarii au gândit frumoasa lor locație în detaliu și foarte bine au făcut!

Liniștea, de care tot mai mulți dintre noi avem nevoie, și frumusețea naturii sunt deranjate, la Eșelnița, doar de valurile Dunării.

La Vila Ovidiu, întreaga zi devine una perfectă. Dimineața, într-o liniște absolută, vă puteți bea cafeaua sau ceaiul, după care, piscina din curtea locației devine prieten de nădejde pentru relaxare.  

Și cum aici timpul pare că nu se grăbește și vă lasă să vă bucurați de tot ce este mai frumos, puteți petrece timp pescuind sau pregătind un grătar cu prietenii și familia.

Vila Ovidiu este o casă de vacanță formată din 4 camere duble, fiecare cu baie propie, o cameră single, tot cu baie și un living spațios.

De asemenea, locația dipsune de bucătărie, terasă acoperită, cu grătar zidit și o fântâna arteziană cu pești.

Piscina este profesională, de la Avi, iar iubitorii de pescuit au un loc al lor dacă aleg Vila Ovidiu.

Locația are parcare privată, internet wi fi, fiind situată pe partea cu Dunărea, la o distanță de 41 de metri de apă. În spatele casei de vacanță se află o pădure, peisajul fiind de vis.

Potrivit gazdelor, Vila Ovidiu este localizată la intrarea în localitatea Eșelnița, chiar în zona caselor de vacanță. Are o capacitate de maximum 9 persoane și se închiriază pentru minim 2 nopți.

În privința tarifelor, acestea pornesc de la 1.100 lei pentru o noapte, însemnând închirierea integrală a locației.

Dacă ajungeți în zonă, nu aveți voie să ratați plimbările cu șalupa pentru a vizita Cazanele Dunării, Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Mănăstirea Mraconia, pestera Ponicova și grota Veterani și nici trasee turistice cu dificultate medie spre redusă cum ar fi Ciucărul Mic și Ciucărul Mare.

Foarte aproape este și orașul Orșova, iar de aici se ajunge, de asemenea, foarte ușor, la mânăstirea „Sfânta Ana”, înălţată pe Dealul Moşului (1936-1939). Se poate ajunge, totodată, în zona Porţile-de-Fier, care are un bogat potenţial arheologic, istoric şi turistic.

Detalii despre posibilitățile de cazare la Vila Ovidiu și rezervări puteți obține apelând numărul de telefon: 0749.330.088