Din acest an, Wizz Air va relua zborul regulat Craiova–Dortmund, un oraș plin de istorie și cultură din Germania, anunță directorul Aeroportului Intenațioanl Craiova, Sorin Manda.

În perioada iulie 2014 – mai 2015, Wizz Air a operat acest zbor cu un procent de aproximativ 80% grad de ocupare.

„Reintroducerea acestei curse, cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, reprezintă încrederea pe care compania aviatică o are în Aeroportul International Craiova.

Ne dorim să punem la dispoziția călătorilor cât mai multe destinații spre care se poate zbura regulat de pe Aeroportul Internațional Craiova”, a menționat Manda.

Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Pasagerii sunt bineveniți să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania, renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund, și faimosul stadion Signal Iduna Park.

Vizitatorii se pot bucura de atmosfera electrizantă a unui meci de fotbal sau pot explora muzeul clubului pentru a afla mai multe despre istoria ilustră aacestuia.

Pasionații de cultură vor aprecia varietatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă berărie transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care prezintă deopotrivă arta modernă șipe ceacontemporană. O altă atracție demnă de vizitateste Muzeul de Artă și Istorie Culturală, unde turiștii pot explora o multitudine de exponate, datând dinAntichitate și până în zilele noastre.

Iubitorii de natură se pot delecta cu frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe mai mult de 70 de hectare, găzduiește grădini pitorești, o grădină de trandafiri uimitoare și o grădină japoneză încântătoare. Este un loc perfect pentru a vă relaxa, pentru a face o plimbare lungă sau pentru a vă bucura de un picnic.

RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA
Craiova- Dortmundluni, vineri30 octombrie 2023119 RON