In buricul targului, in Centrul Vechi al Craiovei, in mod ironic, sub nasul pesedistilor (adica langa unul dintre peretii sediului PSD Dolj), langa mai multe cabinete medicale, o societate comerciala, de constructii, a improvizat un tarc pentru moloz si resturile de materiale ramase dintr-o renovare.

Tarc la propriu, improvizat din niste usi. Renovarea are loc la Cresa nr 1 Craiova. Cand ploua zoaiele o iau la vale, cand e cald se ridica praful.

Cand tarcul se umple, resturile de materiale si moloz sunt urcate in remorca unei camionete si sunt duse. Unde sunt duse? Nu avem de unde sa stim! Pentru ca la Iridex in mod clar nu au apelat, nici pentru transport si nici pentru containerul special pentru depozitarea resturilor din constructii.

O incalcare evidenta a legii care ar fi trebuit sanctionata de mult timp, pentru ca politia locala este prezenta zilnic in zona. Daca ar fi lasat niste cetatenii cativa saci de moloz, in fata blocului, cateva ore, ar fi fost cu siguranta sanctionati.

Politia Locala si Garda de Mediu Dolj au dat zeci de amenzi pentru transport si depozitare ilegala de gunoi, au confiscat masini si cred ca si animale, in speta cai.

Poate deschid ochii si in buricul targului si sanctioneaza societatea comerciala cu pricina si ii impune ca pana la finalizarea lucrarilor sa isi inchirieze container, asa cum este normal. Sau nu au voie?