Zilele ploiase și cantitățile mari de apă din ultima perioadă au încetinit ritmul de lucru la construcția noului terminal al Aeroportului Craiova.

Autoritățile județene au avut o întânire cu reprezentanții aeroportului și cu firma de construcții pentru a stabili noi măsuri tehnice care să permit efectuarea lucrărilor în condiții mai puțin favorabile.

„Am avut o întâlnire cu reprezentanții constructorilor și proiectanților pentru a discuta despre motivele pentru care nu s-au putut respecta termenele de execuție, dar și ce modalități de recuperare a operațiunilor rămase nerealizate sunt.

Zilele ploioase și cantitățile mari de apă căzute sunt principalele cauze pentru care ritmul de lucru este afectat. Astfel, am solicitat luarea unor măsuri tehnice care să permită lucrul chiar și în condiții mai puțin favorabile”, a precizat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

rhdr

Constructorul susține că va recupera ceea ce s-a pierdut până acum. Pentru a vedea cum se vor derula lucrările, au fost stabilite întâlniri periodice.

„Am primit asigurări că vor fi recuperate lucrările nerealizate până acum imediat ce vremea va permite. De asemenea, am stabilit întâlniri periodice pentru evaluarea raportului de progres”, a mai spus Cosmin Vasile.