Reprezentanții Poștei Române lansează, în această vară, primul program de internship plătit destinat studenților și absolvenților care fac primul pas în cariera profesională.

Astfel, cei interesați să învețe, dar și să contribuie la inovarea serviciilor pe care Poșta Română le oferă clienților, se pot înscrie, în acest program.

„Dezvoltarea unui program de internship este primul pas pentru a investi în viitorul Companiei. În următorii 10 ani, Poșta Română va trece printr-o perioadă de schimbare de generații, în contextul în care 15.000 de salariați vor atinge pragul pensionării. Avem nevoie să atragem cât mai mulți tineri, oameni cu cunoștințe mai avansate în tehnologia informației, comparativ cu generațiile anterioare“, a spus Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Cei care vor fi selectați în programul de internship vor lucra în departamente cheie ale Poștei Române: transformare digital, economico-financiar juridic, clienți și vânzări, strategy management.

În privința responsabilităților, cei selectați vor avea în vedere: analiza datelor, participarea la proiecte de îmbunătățire a proceselor, asistarea la strategiile de marketing și asistarea în gestionarea resurselor umane.

Internshipul va avea o durată cuprinsă între două și patru luni, începând cu data de 31 iulie 2023, existând și posibilitatea de angajare permanentă după finalizarea programului.

Înscrierile se fac până pe 24 iulie prin transmiterea CV-ului și a scrisorii de intenție către adresa de e-mail recrutare@posta-romana.ro.