Sezonul estival înseamnă implicare și emoții în lanț pentru agenții de turism. Am aflat acest lucru de la Oana Nouraș, despre care noi am scris în luna martie și care, acum, la final de vară, scrie despre noi. Despre noi…turiștii ei.

Pentru Oana, foarte importantă, în relația cu beneficiarul serviciilor sale, este buna comunicare. Și la fel de important este ca cei care îi trec pragul agenției, Noa Travel din Craiova, să înțeleagă faptul că alegerea unei vacanțe este mai mult decât un simplu click pe butonul „rezervă”.

„O vară care a trecut mult prea repede…a trecut cu fiecare plecare în vacantă a turiștilor mei. A trecut cu emoții ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții în concediul mult dorit, o vară care a trecut cu mai multe bune decât rele! Mulțumesc celor care mi-au rămas alături și celor care s-au alăturat pe parcurs! Celor care au înțeles că ceea ce se întâmplă în realitate este mai mult decât un simplu click pe butonul „rezervă”! Vă rămân în continuare la dispoziție pentru a face împreuna vacanțe frumoase, cu suflet, pentru că vacanța ta este pasiunea mea!”, este mesajul Oanei Nouraș.

Este minunat când consultantul în turism, care îți este și o foarte bună prietenă, în cazul meu, scrie povești alături de cei care îi trec pragul agenției. Când dincolo de click-ul despre care Oana vorbea și de operațiunile de plată, în funcție de alegerea făcută, stă respectul pentru turist. Emoția comună pentru reușita unei vacanțe și bucuria reușitei.

Mulțumim, Oana!