Compania aeriană Wizz Air anunță, miercuri, un record important, respectiv transportul a 3 milioane de pasageri către și dinspre Craiova.

Pentru a marca această etapă importantă, norocosul pasager care s-a îmbarcat într-un zbor de la Bruxelles către Craiova a fost premiat cu un voucher Wizz Air, evidențiind aprecierea companiei aeriene față de pasagerii săi și încrederea acestora.

În timp, Wizz Air a investit constant în dezvoltarea rutelor și în conectivitate. Un bun exemplu este înființarea bazei sale de la Craiova în2015. De-a lungul anilor, paleta de destinații a companiei aeriene s-a extins, conectând Craiova cu 6 țări, printr-o rețea de 11 rute diverse. Printre aceste rute se numără destinații îndrăgite, inclusiv Bruxelles, Paris, Bologna, Milano, Köln, Roma, Barcelona, Madrid, Birmingham și Londra.

Începând din octombrie, Wizz Air va începe operațiunile pe ruta către Dortmund, adăugând astfel o nouă destinație pe lista de conexiuni.

Devotamentul Wizz Air pentru dezvoltarea rutelor, angajamentul față de satisfacția pasagerilor și asigurareaunor servicii de calitate au consolidat poziția transportatorului drept un jucător cheie în domeniul aviației din România, devenind compania aeriană preferată pentru călătorii din țară.

„Suntem încântați să sărbătorim realizarea remarcabilă a celor 3 milioane de pasageri care au ales Wizz Air pentru planurile lor de călătorie în Craiova. Această etapă reflectă nu numai încrederea pe care pasagerii ne-o acordă, ci și dedicarea echipei noastre de a oferi în mod constant servicii excepționale. Suntem încântați să continuăm să ne consolidăm rețeaua și tarifele reduse, asigurându-ne că Wizz Air rămâne alegerea preferată pentru călătorii din Craiova și nu numai”, a menționat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager.

La rândul său, Sorin Manda, directorul general al Aeroportului Internațional Craiova, a precizat că parteneriatul cu Wizz Air se dovedește a fi un succes.

„Parteneriatul cu Wizz Air încheiat acum 10 ani s-a dovedit a fi un real succes. Compania operează pe Aeroportul International Craiova începând cu anul 2013, iar la acest moment zboară către 11 destinații din 6 țări europene, având două aeronave alocate bazei din Craiova. În acest an, lună de lună s-au realizat noi recorduri în ceea ce privește numărul de pasageri, fapt ce dovedește importanța dezvoltării Aeroportului Craiova și necesitatea investiției într-un nou terminal”, a spus Manda.