„Intervenția a fost una deosebit de complicată, foarte dificilă. Nu am mai văzut un foc la locuințe pe o suprafață atât de mare până acum. Focul s-a propagat cu o repeziciune pe care nu o puteam estima”, a menționat, inspectorul șef al ISU Dolj, după  ce s-a reușit stingerea incendiului izbucnit în imobilul situat în cartierul Craiovița Nouă.

Un foc despre care s-a vorbit foarte mult, de joi dimineață până spre prânz. Am vorbit noi, cei de pe margine, locatarii, cetățenii veniți să vadă despre ce dezastru este vorba…un foc pe care însă doar ei l-au simți al naibii de tare. Ei…pompierii! Băieții aceia care se au unul pe celălalt și încearcă să-și facă treabă cu ce le oferă sistemul. Un sistem defect, dar nu despre asta vreau să vorbesc acum, ci despre lucrătorii ISU din Dolj și cei din județele care ne-au ajutat.

Ei știu că lipsuri sunt…încearcă să rezolve situații cu ce pot, sub ploaia de înjurături și nervi ale celor afectați de incendii. Au fost imagini de groază, azi, în Craiovița! Ei sunt și acum acolo și vor pleca atunci când nu va mai exista niciun risc! Sunt băieții de la ISU, care chiar se au unul pe celălalt!