Pentru fiecare dintre noi, acasă este locul unde ne simțim în siguranță și unde abia așteptăm să ne întoarcem, oricât de minunate sunt vacanțele noastre.

UPDATE/

Pentru a dona, vă stau la dispoziție contul principat in lei :

cont de CEC – RO78CECEB00030RON2864838

Cont Revolut orice valuta : @aristizza2023

Pentru locatarii blocurilor situate pe strada Aristizza Romanescu din Craiova, acolo unde focul a mistuit munca de-o viață a oamenilor, total sau parțial, acasă a devenit locul unde aceștia vin, strâng molozul și ce se mai poate aduna cu lopata și grebla, mută lucruri și speră ca acest coșmar să se termine într-o perioadă nu foarte îndepărtată de acum încolo.

Nici cei care nu locuiau la mansardă, unde flăcările au mistuit totul, nu s-au întors în locuințe pentru că nu au utilități. Au ars conducte interioare și astfel…va mai dura până ce se vor întoarce acasă. Pagube au înregistrat cu toții. Unde nu a fost foc…a fost apă, motiv pentru care se impun reparații serioase.

Am tot auzit, în ultima vreme, ideea potrivit căreia acești oameni trebuie să se descurce și să-și asume, mai ales că nu aveau asigurări. Serios?! Când nu ni se întâmplă nouă…suntem cei mai viteji! Știm cu toții însă că fiecare greșim și suntem superficiali de foarte multe ori. Și mai știm o vorbă: niciodată să nu spui niciodată.

În privința politicienilor care s-au prins de acest necaz al oamenilor pentru a câștiga capital de imagine…să vă fie rușine! Buni sunteți voi acum!

În ceea ce privește autoritățile, poate că se vor face pași mai importanți. Persoanele din aceste trei blocuri nu-și pierd nădejdea. Totul implică sume mari de bani. Și nu, nu le au! Poate ședințe de îndată și bani alocați pentru o astfel de urgență.

Urgent este acum ca ei să facă curat. Să aducă molozul jos și să curețe ce a mai rămas pe partea de sus a imobilelor. Este necesară intervenția unei firme pentru că totul trebuie făcut autorizat. Poate există în județ o firmă care prestează aceste servicii și poate face un bine…pe Aristizza Romanescu! Nu, să nu aud că locatarii sunt comozi și vor firme! Pur și simplu…nu ai cum să faci acest lucru cu lopata, grebla și ciocanul. Este imposibil! Ce pot face ei, o fac deja! Pentru aceștia…azi nu a fost duminică! A fost și încă este o zi în care adună…părți din dezastru.

Cei care doriți să ajutați, fără să judecați și să acuzați, pentru moment puteți dona direct in contul de Revolut : @aristizza2023 cu mențiunea sprijin în incendiul din Aristizza.

Luni, 11 septembrie, se va deschide și contul principal de donații.  

Atât donațiile din contul de Revolut cât și cele din contul ce urmează sa fie deschis vor fi vizibile pentru populație.

Așadar, UNIȚI PENTRU ARISTIZZA ROMANESCU!