Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” dă startul înscrierilor pentru proiectul educațional „Învățăm la bibliotecă”.

În intervalul 6 octombrie 2023 – 31 mai 2024, la secția Mediatecă și American Corner Craiova se vor desfășura săptămânal cursuri și ateliere interactive pe marginea noțiunilor de limbă, cultură și civilizație engleză, dedicate elevilor din clasele a III-a și a IV-a.

Cursurile se vor desfășura gratuit, vinerea, în intervalul orar 15.00 – 16.00 și sunt dedicate începătorilor.

Înscrierile se fac la sediul bibliotecii sau la numărul de telefon al bibliotecii (0251 532 267, interior 110), în intervalul 25 septembrie – 6 octombrie, între orele 09.00 – 15.00.

Cursurile de limba engleză se desfășoară pe tot parcursul anului școlar (cu excepția vacanțelor), sunt interactive și utile nu numai pentru dezvoltarea noțiunilor de limbă, cultură și civilizație engleză cât și pentru familiarizarea elevilor cu lectura, biblioteca și importanța învățării și gândirii creative.

Aflat la cea de-a șaptea ediție, proiectul „Învățăm la Bibliotecă” reprezintă un reper în ceea ce privește implicarea activă și continuă a bibliotecii și bibliotecarilor în viața cultural-educațională a comunității.