Cu prilejul aniversării a 120 de ani de existență a Parcului Nicolae Romanescu, reprezentanții Primăriei Craiova și Iridex Salubrizare  organizează Parada Costumelor Eco de Epocă.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 11.00.

Potrivit organizatorilor, se va pleca din Piața Mihai Viteazul, pe Calea Unirii spre Parcul Nicolae Romanescu, unde are loc acțiunea.

Elevii sunt îndemnați să creeze și să poarte costume eco de epocă realizate din materiale reciclabile sau reutilizabile, pentru a transmite un puternic mesaj ecologic.

Totodată, elevii și școlile care vor impresiona prin creativitate, inovație și mesajul lor ecologic vor primi premii.

„Dincolo de paradă, evenimentul va oferi numeroase activități educative și distractive legate de protecția mediului. Este o ocazie excelentă de a redescoperi istoria locului, povestea parcului, dar și de a încuraja și promova educația ecologică și responsabilitatea față de mediu în rândul copiilor. Vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând posibil și să începeți să gândiți idei inovatoare pentru costume. Este un moment perfect pentru a uni forțele între elevi, profesori și părinți, creând ceva memorabil și în același timp educativ”, spun organizatorii.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare, se pot obține informații sunând la  0722.505.893