Începând cu această toamnă, la Happy Kids Academy, centru educațional din Craiova, se derulează și un program before school. Ideea a pornit din dorința copiilor de a fi sprijiniți în efectuarea temelor, părinții au aflat despre avantajele unui astfel de program și astfel un nou proiect HKA a prins contur.  

Reprezentanții centrului educațional Happy Kids Academy pornesc această nouă etapă cu grupe de elevi ai claselor a V-a și a VI-a.

„La început a fost ideea, dar…până când nu a apărut necesitatea copiilor care ne-au trecut pragul în ultimii ani și acum sunt la gimnaziu, nu am făcut acest pas. Părinții copiilor au fost cei care ne-au încurajat în acest demers, iar noi vrem să îi răsplătim cum știm mai bine, prin calitatea procesului educațional și implicare maximă în tot ceea ce facem. Pentru început, vom forma grupe pentru copiii claselor a V-a și a VI-a, mulți fiind foști participanți ai programului after school”, spun reprezentanții Happy Kids Academy.

Legat de program, activitățile încep la ora 9.00 și fiecare copil stabilește, alături de profesorul îndrumător, ce are de realizat pentru ziua respectivă.

„Programul începe de la ora 9:00 și tot atunci vom planifica împreună cu copilul pașii de urmat în acea zi: efectuarea temelor, aprofundarea materiilor, meditații și lucrusu plimentar, etc. Practic, fiecare copil va avea un program personalizat și adaptat nevoilor lui, bineînteles, îndrumat de un cadru didactic. Putem spune că avem grupe, doar dacă ne referim la vârsta copiilor din aceeași sală, însă, din punct de vedere educațional ne vom focusa pe individ, nu pe grup”, completează reprezentanții HKA.  

Cel mai mare avantaj al programului before school este că părintele și copilul pot petrece, seara, momente frumoase în familie, fără să fie stresați de teme sau de lucrul suplimentar, după caz.

„Cu toții avem un program încărcat, iar o sarcină în plus, după serviciu, de multe ori ne epuizează și, cu siguranță nici răbdarea nu mai este un atuu atunci când suntem obosiți. Așadar, cred ca unul dintre cele mai importante avantaje oferite de un astfel de program îl reprezintă timpul liber și prețios alături de cei dragi. În cursul dimineții ne ocupăm noi ca totul să fie perfect pentru școală, iar seara se petrece în familie, fără stresul și grija zilei următoare privind temele și lecțiile de la școală”, explică reprezentanții centrului educațional.

Un alt aspect important îl reprezintă faptul că fiecare copil va lucra temele susținut și îndrumat de un cadru didactic.

Evident, mai sunt și alte avantaje precum dezvoltarea personală, socializarea, spiritual organizatoric și autodidact.

Costul unui astfel de program este de 750 lei/lună, iar dacă se dorește și masa de prânz, aceasta se plătește suplimentar.

Totodată există și posibilitatea de a duce copiii la școală, dacă aceștia învață la unitățile de învățământ din cartierul Craiovița, la Școala Gimnazială  „Decebal”  și la Liceul Pedagogic.

Înscrierile pentru before school au început din această lună și deja sunt copiii care beneficiază de program. Părinții acestora sunt mulțumiți de alegerea făcută, rezultatul scontat de către echipa Happy Kids Academy fiind astfel atins.

Pentru înscrieri și informații sunați la: 0751 182 416.