Petrecerea timpului în aer liber este opțiunea oricărei familii, iar dacă unul dintre membri iubește caii, în județul Gorj, la Rovinari, poate lua lecții de echitație.  

Activitățile oferite de Centrul de echitație R & F sunt diverse, însemnând lecții de echitație, plimbări cu poneiul sau calul, dar și escapade în natură.

În privința tarifelor, potrivit ofertei expuse pe pagina de facebook, acestea pornesc de la 30 de lei pentru o plimbare și ajung până la suma de 600 de lei, costul unui abonament de 10 ședințe.

„Plănuiești să faci o activitate în aer liber sau nu știi cu ce sa îți ocupi timpul liber? Te ajutăm noi! Oferim cursuri de echitație în manej, plimbare în manej (pentru copii sub 7 ani), plimbare în natură și tabere de echitație pentru copii la sfârșit de săptămână!  Cursurile de echitație și plimbările în natură sunt adecvate pentru orice vârstă! Chiar daca nu ai mai încălecat, nu te îngrijora, instructorul nostru este foarte răbdător și devotat muncii sale”, spun reprezentanții Centrului de Echitație R&F.