Casa de Cultură „Traian Demetrescu” lansează concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, ediţia a XVI-a. La concurs pot participa tineri artişti cu vârsta maximă de 18 ani.

Lucrările trebuie realizate digital în format A4 şi trimise ca imagine jpg. sau pdf. pe adresa de e-mail: tradem@tradem.ro, cu subiectul „pentru concursul de desen digital” până la data de 11 decembrie 2023.

Email-ul trebuie să conţină numele şi prenumele autorului, vârsta, adresa şi un număr de telefon unde poate fi contactat.

Organizatorii spun că vor fi acordate câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă: 4-7 ani,  8-11 ani, 12-15 ani şi 16-18 ani:

Premiul I – 500 lei

Premiul al II-lea – 400 lei

Premiul al III-lea – 300 lei

Totodată, în funcţie de aprecierea juriului vor putea fi acordate mențiuni şi premii speciale pentru fiecare categorie de vârstă.

Jurizarea va avea loc în data de 14 decembrie, câștigătorii urmând a fi anunțați telefonic în aceeași dată.

Câștigătorii se vor prezenta la sediul Casei de Cultură ”Traian Demetrescu”, din strada Traian Demetrescu Nr.31, cu o copie a certificatului de naștere sau a buletinului de identitate, după caz,  pentru înmânarea premiului în bani și a diplomei de participare.