Aeroportul Internațional Craiova a făcut un nou pas important către creșterea siguranței și securității zborurilor noastre, în cadrul proiectului „Creșterea gradului de siguranță a Aeroportul International Craiova prin achiziționarea de echipamente specifice”, proiect finanțat din fonduri europene, anunță directorul Sorin Manda.

Reprezentanții Aeroportului Craiova, a menționat Manda, au recepționat două autospeciale de stingere a incendiilor de ultimă generație, care vor consolida capacitatea de a răspunde rapid și eficient la orice situație de urgență.

„Autospecialele sunt echipate cu tehnologie de vârf, inclusiv braț telescopic și tun de dispersie a soluției, fiind dotate cu tehnologie de ultimă oră pentru a asigura un răspuns rapid și eficient în cazul unor situații de urgență. Este o investiție semnificativă în siguranța pasagerilor și a aeronavelor companiilor care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Craiova, demonstrând astfel totala noastră implicare în ceea ce privește protecția împotriva incendiilor”, a precizat directorul Aeroportului Craiova.