Ca în fiecare an, în perioda Sărbătorilor de Iarnă, reprezentanții Asociației Bucurie pentru Viață vor organiza Caravana Bucuriei și astfel vor ajunge la copiii cu afecțiuni oncologice din Oltenia. Fiecare dintre noi poate sprijini acest demers oferind cărți, jucării, rechizite, dulciuri și cadouri fel de fel.

Pentru cărți, rechizite și jucării, prietenii Asociației Bucurie pentru Viață, respectiv Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova și Cornul Abundentei s-au pus deja pe treabă și colectează astfel de obiecte care,  sub bagheta lor magică, vor deveni cadouri de Crăciun pentru copiii bolnavi.

Pentru dulciuri și altfel de cadouri, care nu se încadrează la categoriile de mai sus, magazinul Magic Hobby din Calea Severinului, ne așteaptă pe fiecare dintre noi, acesta fiind un alt loc unde bucuriile pentru Crăciun devin posibile.

Potrivit reprezentanților Asociației Bucurie pentru Viață, campania a luat startul pe 28 octombrie și se va încheia pe 15 decembrie, când Caravana Bucuriei va porni către copiii cu afecțiuni oncologice din Oltenia.