Magia Sărbătorilor de Iarnă începe, anul acesta, cu o vizită la Magic Hobby, primul art&craft shop din Craiova. De ce? Pentru că această locație, magică la rândul ei, găzduiește Căsuța poștală a lui Moș Crăciun. Aici, fiecare copil aduce scrisoarea pentru Moșul și este sigur că va primi răspuns de la acesta.

Ramona Mironeasa, reprezentanta Magic Hobby, este convinsă că prin această modalitate de a comunica cu Moș Crăciun, magia Sărbătorilor de Iarnă va spori.   

„Casuța poștală a lui Moș Crăciun de la Magic Hobby a apărut din dorința de a mai aduce un strop de magie Sărbătorilor de Iarnă, dar și pentru că am simțit mereu nevoia de o astfel de căsuță. Am și eu doi copii și în fiecare an când mi-au dat scrisorile lor să le pun la poștă, așa de mult mi-aș fi dorit să merg cu ei să le pună cu mânuța lor acolo și să știu că o să primească un răspuns, dar și că nu le pierd, să le pot păstra ca amintire. Deși copilașii mei au mai crescut și, cel putin fetiței i-am explicat că Moș Crăciun există în fiecare dintre noi, ei încă îi mai scriu Moșului. Așa că mi-a venit ideea cu această cutie poștală și m-am gândit cu ce entuziastm o să vină copilașii să pună scrisoarea lor pentru Moș. Și pentru că ei o să aștepte la fel de entuziasmați răspunsul lui, o să-l și primească”, spune Ramona Mironeasa, reprezentanta Magic Hobby, primul art&craft shop din Craiova.

Răspunsul Moșului va fi tot sub forma unei scrisori, pe care copilul fie o primește prin curier, fie o ridică din magazin.  

În plicul de la Moș nu va fi doar scrisoarea, ci și o diplomă de copil cuminte și o mică surpriză, toate aranjate în cel mai mic detaliu.

„În schimbul unei <<taxe poștale>> o să punem un timbru și o ștampiluță pe plicul lor, iar mai târziu ei o să primească o scrisoare de la Moș Crăciun. Vor avea opțiunea de a primi scrisoarea acasă, prin curier, sau să o poată ridica de la noi din magazin. În plicul de la Moș nu va fi doar scrisoarea, ci și o diplomă de copil cuminte și o mică surpriză, toate aranjate în cel mai mic detaliu, cu ștampila Moșului și aprobarea Elfului Șef. Scrisoarea va fi personalizată pentru fiecare copil, în funcție de informațiile pe care o sa le obținem telefonic de la părinți, dar nu vă promite niciun cadou, ci doar îi va incuraja să fie mai buni și să creadă într-un simbol de altruism și binefacere”, continuă Ramona.

Surprizele nu se opresc aici, adaugă Ramona.

„Și mai avem o surpriză! Dacă, în momentul în care pun scrisoarea către Moș în cutia poștală, fac o poză și o postează pe una dintre rețelele de socializare (Facebook, Instagram, Tik Tok) cu etichetarea Magic Hobby, îi așteptăm în magazin să le înmânăm un voucher cu reduceri în magazinul nostru. Scrisoarea de la Moș Crăciun poate fi expediată și către copilașii care nu pot veni în Craiova la cutiuța poștală. Comanda se poate face pe pagina de facebook Magic Hobby”, completează reprezentanta Magic Hobby.

Prima scrisoare a și ajuns în cutia poștală. O fetiță a adus-o, în magazinul Magic Hobby, primind cu bucurie vestea că și ei îi va scrie Moșul.  

„Abia aștept să văd cât mai mulți copilași fericiți. Chiar mi-a topit inima prima fetiță care a pus scrisoarea pentru Moș în cutie. Avea o bucurie atât de pură…iar când i-am spus că este prima care a scris Moșului, chicotea de fericire: „Și Moș Crăciun o să fie bucuros când o să primească scrisoarea de la mine?”. Entuziastmul ei ne-a făcut ziua mai frumoasă și ne-am dat seama că despre asta este magia sărbătorilor, despre zâmbetele și fericirea pe care le dăruiești celor din jur. Despre asta este Magic Hobby, despre magia lucrurilor frumoase pe care le faci pentru alții”, conchide Ramona.

Ultima zi de primire a scrisorilor este 18 decembrie.