Tradiția este tradiție…și-a spus Moș Crăciun, anul acesta, și a venit, din nou, la pacienții Centrului de Oncologie „Sfântul Nectarie” din Craiova. De această dată, Moșul a fost un pic cam pretențios și i-a pus pe cei prezenți să spună poezii, să cânte colinde sau să transmită un gând bun, ceea ce a făcut ca atmosfera să fie una cu adevărat magică.

O atmosferă care a trimis fiecare participant  în lumea copilăriei și, astfel, i-a determinat să viseze, să fie optimiști, să râdă cu gura până la urechi și să-și pună dorințe pentru Noul An.  

Acțiunea a fost derulată, ca în fiecare an, cu sprijinul Asociației Med San. 

Ramona Schenker, onco-psiholog în cadrul Centrului de Oncologie Sfântul Nectarie Craiova și coordonatorul acestor minunate programe, spune că astfel de proiecte vin în sprijinul persoanelor diagnosticate cu cancer.

S-au legat prietenii, s-au scris deja povești frumoase, iar aceste activități, spune specialistul, învață pacientul să aibă o altă abordare în relația cu boala. 

Fiecare dintre pacienții care au participat la evenimentul dedicat lor au avut parte de un moment nemaipomenit, Moș Crăciun fiind prezent, de această dată, între ei. Simpatic și pus pe glume, Moșul nu s-a lăsat dus cu vorba și le-a oferit cadourile doar celor care au spus o poezie, au cântat un colind sau au transmis un gând bun. Și cum toată lumea a știut să facă față cerinței lui Moș Crăciun, toți au primit cadouri.

Pacienții care participă la acțiunile realizate cu sprijinul Asociației Med San au format o adevărată familie, familie încurajată de către o altă familie: Ramona și Mike Schenker. Și cum un ajutor din exterior este întotdeauna binevenit, Ana Savovici îl oferă la timp și cu mare drag.

Ce spun membrii acestei familii? IATĂ:   

„Atunci când magia Sărbătorilor se întâlnește cu magia Ramonei, a Anei și a întregii echipe, rămân amintiri întipărite în suflet. Sunt extrem de recunoscătoare că fac parte din această comunitate frumoasă, că am avut șansă să învaț de la fiecare dintre voi, ca v-am simțit aproape în tot acest an și vă doresc un 2024 blând și bun! Muuulțumesc și vă iubesc!”, este mesajul Mihaelei.

„A fost o seară minunată! O seară în care m-am simțit foarte bine, o seară cu multă căldură sufletească, veselie, voie bună…Mulțumesc, doamna Ramona, Ana…mulțumesc tuturor!”, spune Daniela.

„Un an cu multe…dar cel mai important este că le-am depășit pe toate, în primul rând, cu îngăduința lui Dumnezeu, în al doilea rând, cu sprijinul domnului doctor Mike Schenker, Ramonei, Anei, colegelor și personalul clinicii! Vă mulțumesc din suflet pentru tot, sunteți minunați!”, completează Cati.

„Luni, am fost într-o poveste frumoasă și magică! Am retrăit emoțiile copilăriei, când Moș Crăciun aștepta să-i spunem poeziile și cântecele noastre frumoase pentru a primi cadoul mult așteptat! A fost o seară minunată alături de oameni minunați! Mulțumim, Ramona, mulțumim, Ana! Sunteți niște îngeri, sunteți minunate!”, spune și Marinela.

„Ramona, pentru mine ești o sursă de inspirație și vitalitate prin toate evenimentele pe care le organizezi pentru noi. Și de data aceasta, noi ne-am simțit minunat. Sunt sigură ca sunteți în sufletul și rugăciunile noastre, ale tuturor. Vă doresc Sărbători binecuvântate și să vi se întoarcă tot binele pe care îl faceți tuturor”, este mesajul Rodicăi.

Coca „Nici nu am atâtea cuvinte de mulțumire, Ramona…ce faci tu pentru noi este absolut fantastic! Așa ne cunoaștem mai bine, ne împrietenim mai bine, avem timp să discutăm despre toate, bune și frumoase moment! Nu credeam niciodată că aici, la Sfântul Nectarie, am să găsesc consolarea, iubirea, îmbrățișarea acestor oameni minunați care te înconjoară pe tine. Nu am cuvinte de mulțumire, repet! Respect pentru tot ceea ce faceți pentru noi! Vă doresc tuturor muuuultă sănătate și un an mai bun”, spune Coca.

„Întâlnirile de genul acesta sunt cele care ne aduc aminte că împreună putem trece peste multe. Bucuria dăruirii și a revederii este imensă, mai ales atunci când zărești un zâmbet larg pe chipul celorlalți. Și, ce frumoși suntem atunci când zâmbim, râdem, ne bucurăm de clipele petrecute împreună! Mulțumesc, cu recunoștință, tuturor pentru tot! Să avem sărbători cu bine și cu multă sănătate!”, completează Alexandra.

„Mulțumesc este puțin spus pentru ce faceți voi pentru mine, pentru noi. Ne știm de aproape 10 ani și pot spune cu drag că voi faceți parte din familia mea. Pentru mine, sunteți SĂNĂTATEA mea și SPERANȚA mea de o viață bună! Vă iubesc și vă urez toate cele bune! Sărbători cu liniște și iubire”, adaugă Ileana.

„Luni seară, Ramona a făcut, din nou, magie! Cu fiecare eveniment se recompune și este și mai frumos! Toate recunoaștem că ea este sufletul nostru! Doamnelor, chiar dacă nu am putut vorbi cu fiecare dintre voi, m-am bucurat de fiecare prezență în parte! Sunteți frumoase, vitale, minunate! Vă doresc tot binele! Noi suntem Familia Nectarie”, este mesajul Cameliei.

„Mulțumesc, Doamne, că m-ai binecuvântat cu mulți oameni buni și frumoși! Multumesc doctorului Nelly Cherciu! Ea mi-a dăruit viață și amintiri frumoase. Mulțumesc doctorului Michael Schenker că a făcut posibil imposibilul, prin Clinica Sfântul Nectarie! Mulțumesc doctorului Ramona Schenker că ne îmbunătățește fizicul si mentalul de la an, la an! Mulțumesc fetelor pentru gânduri, vorbe bune si îmbrățișari calde!  Împreună trecem de toate!”, spune Vio.

„Multumesc Domnului că existați. M-am simțit din nou copil…sunteți niște oameni minunați și sunt foarte fericită că fac parte din această mare familie. Să aveți un an nou plin de bucurii, iar doamnei Ramona Anei și domnului doctor Schenker le doresc Sărbători Fericite și tot binele din lume”, completează Ani.

„Bunul Dumnezeu ne-a ajutat enorm punându-l pe domnul doctor Michael-mâna Lui dreaptă, pe Ramo-mâna Lui stângă, iar Ana este o minune și ea pentru noi toți. Vă sunt recunoscătoare că sunteți toți binecuvântarea noastră și că aveți grijă de noi, zi de zi, să ne simțim bucuroși și fericiti între noi și cu noi înșine. Vă mulțumesc și vă iubesc foarte mult”, spune și Andre.  

„Mulțumesc, Ramona! Mulțumesc, Ana! Mulțumesc domnului doctor și întregii echipe. Eu vă urez din tot sufletul bine și totul să fie despre bine! Binele din sufletul dumneavoastră se vede de peste tot. Sărbători fericite și liniștite”, adaugă Viorica.

„Dacă Dumnezeu ne dă lamâi, din ele facem limonada, dacă Dumnezeu ne-a dat boala, din ea am făcut marea familie Nectarie! Vă mulțumesc tuturor, vă doresc sănătate si copilăria să nu va părăsească niciodată! An Nou așa cum vă doriți!”, spune Elvira.

„Fiecărui moment din viață trebuie să-i dăm valoarea pe care o merită!…asta ne-ați învățat și voi, Ramona și Ana! Mulțumesc! Vă doresc Sărbători cu liniște și sănătate”, completează Flori.

„Cred că sunt lucruri în viață pe care dacă le ai încercerci adevărata fericire: simplă, plină, odihnitoare. Prietenia este unul dintre aceste lucruri. Si recunoștința. Si DA, noi le avem pe amândouă. Sărbători fericite cu bucurii!”, spune Mariana.

„Mulțumim pentru tot! Vă suntem recunoscători pentru că puneți suflet în ceea ce faceți. Să avem Sărbători fericite și multă bucurie alături de cei dragi!”, adaugă Ramona.

,,Mulțumesc pentru tot și mulțumesc pentru că v-am cunoscut. Am avut ocazia să cunosc caractere, probleme, afecțiuni, bucurii, tristeți, greutăți. Pe lângă tratament, pe mine mă ajutați foarte mult să îmi depășesc griji, dureri uneori, să mă cunosc eu pe mine mai bine, prin toți și toate. Vă mulțumesc!”, spune Margareta.

„Ca de fiecare dată,  evenimentele organizate de Ramona ne oferă momente unice și amintiri prețioase alături de oameni dragi care-și lasă o amprentă puternică în inimile și viețile noastre. Sunt recunoscătoare și norocoasă pentru că v-am cunoscut și faceți parte din viața mea! Să aveți parte de Sărbători binecuvântate cu sănătate, liniște și împlinire sufletească! Va îmbrățișez cu drag!”, este mesajul unei alte paciente.

„Dăruire, înțelepciune și curaj, dăruite din suflet și primite cu sufletul deschis de noi, <<copiii>> Clinicii Sfântul Nectarie. Vă mulțumim!”, este mesajul care încheie seria gândurilor bune.

Prin intermediul Asociației Med San, bolnavii care se tratează la Centrul de Oncologie Sfântul Nectarie Craiova, dar nu numai, au cunoscut, în ultima vreme, o altfel de abordare a problemei lor de sănătate.

Contul Asociației MED SAN este următorul: RO65BTRLRONCRT00S2606201

At easewatches.me Buy the best 1:1 Rolex super clone replica watches with real Swiss movement, made of 904L steel.

Ottieni orologireplica.is repliche di orologi. Esplora le nostre imitazioni e gli orologi omaggio che sembrano veri.